Senaste veckorna har varit så härliga! Sommar och semester är ju aldrig fel. :) Här nere kommer ett axplock av vår sommar hitills. :)Lek, spel och roligheterNatur
 FuruvikFuruvik
 Bröllop
<3 Cecilia & David <3Insekter
 
 
 
 
Stillhet, lugn och andakt

 
 
 
Ljus, Hopp och Tro


 
Kärlek & Varandra 
 


/ Vi  
:)
Har hunnit hända en hel del på sistone. Så mycket att vi knappt hunnit skriva nåt här på vår sida. Men, sånt är det. Vi har haft det väldigt bra och trevligt, även om det inte märkts av här ^^ . 
Imorgon bär det av till nedersta Norrland. Där vi bland annat ska besöka Furuviksparken. Vi har ett par mindre personer med i sällskapet, så blir nog riktigt roligt för dem, men även för oss större. :-) 
Finns förresten en stor risk att vi inte kommer att skriva nåt kommande veckan, eftersom tillgång till internet är lite sämre när man är på resande fot. Och sen kan det ju va skönt att va lite ledig från datorn en tid, så man hinner ta vara på sommaren! :) 


Så älskade Gud världen,
att Han gav den sin enfödde Son,
för att var och en som tror på Honom
inte ska gå under utan ha evigt liv.
(Johannesevangeliet 3:16) 

Jesus: Jag är ljuset som har kommit till världen,
för att ingen som tror på mig ska bli kvar i mörkret.
(Johannesevangeliet 12:46)

Jesus sa: "Jag är Vägen, Sanningen och Livet.
Ingen kommer till Fadern utom genom mig."
(Johannesevangeliet 14:6)
 
 
Vi önskar er en fin vecka! Och en fin o bra sommar! :D 
Gud välsigne er!

/L & E
Nu är stadsfesten slut, och därmed en del jobb och en hel del intressanta möten. (Det har varit en väldigt innehållsrik helg!) Men en ny vecka bjuder som ofta på nya trevligheter. I dag till exempel är det födelsedag för Linn, kombinerat med ett besök hos hennes familj. :D

/Elias & Linn