I skolan håller vi just nu på med målning. Vilket innebär en del teori, samt utveckling av det vi redan gått igenom föregående veckor. Vilket innebär att vi idag börjat på att överföra en linjeteckning till duk (rullgardin tror jag visst det var... :) ), där vi ska använda ett av flera färgteman typ. 
Min blir en bild av en tegelvägg med ett trappräcke + lite trapp. Som jag antingen gör i gråskala eller i pastellfärger... Har nästan bestämt mig, men får se. ;) 
Och igår hade vi hela dagen med akvarell. Det är roligt, och utmanande. :)

Så, det är lite av vad vi gör på skolan.
Och imorgon blir det antingen konsthistoria, eller grafittimålning på höbalar. :-D 

/Linn
Solvik är en bra skola alltså. Trivs väldigt bra. :) 
Är så avslappnat och välkomnande på något vis. Och vi lär oss massor, ja, verkligen massor! :D 
På 4 veckor tror jag att jag fått ut mer i fråga om teknik och metod i skapandet av konst än senaste årens bildstudier på gymnasiet (tillval) och högstadiet tillsammans... 
Kan hända att det är en överdrift, svårt att mäta inhämtandet av kunskap så här i efterhand. Men att vi lär oss bra mycket på skolan nu är ingen överdrift alls. 
Och roligt är det! :)
Rekommenderas starkt till konstintresserade/kreativa/skapande personer som siktar på utbildning! ;)


Har nu i några veckor fått rida på den här fina hästen, en gång i veckan. 
Jättemysig, envis och snäll häst. :) Och vi tar oss framåt!! ;) 
Håller på att lära mig grunderna i ridning och hästskötsel. Blir en del träningvärk och häst-håriga kläder, men det är som härligt. :) Går bättre och bättre. Snart är det väl förhoppningsvis full galopp...! 


Photo: TRULS
Vårt senaste inköp! Han blir sex år och är världens snällaste. Älskar att bli borstad och ompysslad. Är både inkörd och inriden. Är ganska påhittig och tycker om att hitta på lite bus.