Nu gäller inte universitetet längre. Programmet jag påbörjade passade mig inte. Kändes inte rätt eller bra helt enkelt. Så jag började kika efter andra möjliga alternativ och vägar. Efter ett par dagars funderande på vad jag skulle göra sökte jag till Solviks konstlinje, och kom in!! :D Känns jätteroligt och bra. :) Så nu blir det mycket skapande detta år! 
Har gått där i 4 dagar, och miljön och människorna känns jättebra. Och roliga och intressanta saker får vi göra med. Så detta blir ett spännande år. :)

/Linn
Såg en sån söt bild som jag ville dela! Finns på Hello Hedgehogs sida på facebook.
:D

Två dagar på universitetet har förflutit. Mycket att lära, smälta och tänka på. Och många nya ansikten.


En ridlektion har jag också haft. Var en jättefin häst, men mycket envis. Lydde inte riktigt hela tiden, utan ville gärna gå dit han själv kände. Vilket gjorde att jag hade aningens ömma händer efter mycket tygelkramande. Men blir spännande att fortsätta rida, och lära känna både häst och ridlärare. Och få lära mig mer... :)
Min underbare man varför förresten så gullig att han kom från jobbet och skjutsade mig till strömfors då jag sett fel på busstabellen och missade bussen. Min hjälte <3 ;)

/Linn