Igår jobbade jag som sagt första dagen. Gick bra. Var förstås lite nervigt och så, men fick prata med en hel del trevligt folk, så det var nog en rätt mjuk start ändå. 
Fick till och med höra att jag har en fin röst! Och trevlig dialekt. 
Det var ju lite kul. Men att bli uppletad på facebook var däremot inget jag tackade ja till... :P
Det intressanta med min dialekt är att den är lite som en kameleont. Jag har ju min Norrländska i grunden. Men har även bott i Småland ett tag, där jag hann anpassa dialekten en del. Så nu när jag satt o pratade med mest sörlänningar så skiftade min dialekt i småländska-stockholmsdialekt- och svag göteborgska - med naturligtvis norrländska som grund. 
Ganska kul. Händer ibland här hemma också, att jag skiftar över i småländska... :)


Ikväll ska jag iväg till kopparfiket i Skelleftehamn. Jag har fått möjlighet att sälja mina smycken genom dem en tid. Så från imorgon kommer det att gå köpa en del av mina smycken där! :) 
Är ju jätteroligt och en toppengrej med ett sånt samarbete! Kan samtidigt rekommendera caféet som fikaställe, riktigt mysigt har de det där. Och bättre priser än inne i stan. Helt klart värt ett besök! :)

Här kommer ett litet smakprov på smycken som ännu inte är ute på webbutiken. De går dock snart köpa på caféet, eller redan nu direkt genom mig. Rosenkvarts
 


Karneol
 


Ringar i olika färger till billigt pris


Sen har jag en liten favorit jag vill visa, som jag gjorde åt mig själv för ett halvår sen ungefär. :)  De kommer inte att komma ut i webbutiken, utan är man intresserad så får man göra en specialbeställning eller höra av sig.
Tror de är bekanta för de flesta. Men annars kan jag säga så här: Super Mario! :)
 
 

1 kommentarer

Gunilla

06 Feb 2013 16:38

Så roligt med dialekten och jobbet :)
Vad bra med smyckena och kopparfiket :)
Lycka till!!

Kommentera

Publiceras ej