Igår hjälpte Elias mig att komma på hur jag ska slutföra armbandsdisplayen. 
Så nu jobbar jag med det. Väntar på att lite svart akrylfärg ska torka, så jag kan göra nästa steg... 
Blir kanske en bild här sen när det är klart. Eller när vi varit i Umeå. 
Har använt lite allt möjligt till displayen: Silvertejp, lim, hushållsrullar, svart tyg, en ljusstake, en kartong, bomull, färg.... 
Ja. :) 

/Linn
Jag har fått jobb! Som marknadsundersökare. Har jobbat med det en sväng tidigare, i ett annat företag, och trivdes bra med det. Så nu blir det sånt jobb igen! :-) 
Känns väldigt bra!
Känns faktiskt lite segeraktigt att jag fick jobbet! :)
Skellefteå är tydligen Sveriges värsta kommun när det gäller ungdomsarbetslöshet, och Sverige tydligen värst i Europa på samma område. Det säger litegrann om jobbsituationen för oss unga här... :PHär publicerar jag ett inte-riktigt-färdigt-självporträtt jag gjorde igår på skolan.
(Varför hon på bilden ser så stirrig ut, är för att vi satt just och stirrade på oss själva i spegeln under uppgiften.) 
Uppsatt hår, och bilden är på ett A3. Blyerts, färgpennor och lite tusch. 
Alltså, inte klart, men helt okej. :)


 
 
 
 
Har du förresten sett semlorna som kommer att följa med till Nolia? :) 
Har bara gjort några få, så det är först till kvarn som gäller... Men de går även jättebra att beställa som "specialbeställning" på min hemsida. (www.liny.se). 
Kommer i halsband och ringar, men gör du en specialbeställning går det även bra med örhängen, armband, mobilsmycke, och annat. :-)

 

:) /Linn 
En vecka, 1 dag och ca 12 timmar kvar till Nolias Succéloppis!

Idag har det inhandlats ett par fina smyckeställ - till halsband. Jättefina, och i stort sett precis som jag ville ha dem. Tidigare i veckan har jag tillverkat två ringdynor i olika storlekar. I alla fall den ena av dem kommer att få följa med till Umeå. Och så har jag gjort typ halva jobbet i tillverkning av ett armbandsställ. (Ska bara klura ut hur andra halvan ska göras...) Samt fått jättebra material till en örhänges-hållare, som bara behövde lite färg och lite pyssel för att fungera! 

Så med andra ord, nu är det laddat för loppis! 

Tillverkar förstås massor med smycken också. Har en hel del färdigt, packat och klart. Ska bara prismärkas. Sen blir det sista rycket nu i veckan, innan den, faktiskt, lite stora dagen. ;)

/Linn