Har varit en toppenhelg! I fredags fick vi ha Syster med familj här på middag = Mys! :D
Och sen på lördag var hela familjen (på min sida) samlade hos mamma och pappa. 15 personer blev vi totalt :D Umgicks och hade det bra hela dagen..!  :)

O så idag tog vi en lång sovmorgon och gick sen på eftermiddagsmöte i stan. 
Så glad över alla fina människor, våra familjer, vänner o bekanta... 

/Linn
Igår kväll körde vi Monopol. Det är faktiskt ett väldigt roligt spel. Vi har nån ny utgåva med ny valuta (1 monopoldollar = 20 kronor i vanliga utgåvan), extremt bra och tydligt regelhäfte, samt en extratärning som gör att man får gå extra steg och lite annat.

Det var en tuff match, men till slut vann jag, till min stora förvåning -- det är ju Linn som brukar vinna såna här spel!

/Elias
Inatt hade jag en sån annorlunda och udda dröm, dock väldigt inlevelserik och innehållsrik. 
Jag drömde i korta drag att jag blev vald till påve. XD Hihi, kardinalerna som skulle välja ut påvekandidaterna var några av mina tidigare lärare. Och alla vi som var tvugna till att ställa upp var unga och relativt oerfarna. Kan tilläggas att jag tror inte en enda av oss var katolik... Helt bisarrt, som drömmar brukar kunna vara. 
Sen i alla fall så var det till sist folket som valde påve. Och då fick vi göra ett framträdande i en stor arena för att de skulle kunna bedöma oss. 
Dagen efter kunngjordes vem som blivit vald. Då var jag plötsligt i mitt vackra slott (!) för jag var tydligen en prinsessa också. Och när jag fick höra att jag hade blivit vald till påve tyckte jag det var så jobbigt,  för hur skulle jag kunna vara prinsessa och påve på en gång? - så mina rådgivare och betjänter kom på en plan, som skulle lösa problemet. Vi gjorde helt enkelt så att jag fick hjärtstillestånd en stund, och när jag vaknade upp kunde vi förklara för världen att påven hade dött. Så kunde prinsessan sen fortsätta att styra sitt lilla rike...


/En stor drömmare ;)