I förrgår var vi och firade en nybliven 18-åring, Elias syster Anna. :) 
Då fick vi även med oss den här mysiga handgjorda bebisfilten hem. :) <3

 
 
Idag kom ett paket vi beställt efter, med en väska. Och inte vilken väska som helst... Vår bebisväska :) eller vad det heter. Den man packar inför förlossningen och sen även kan ha med sig lite överallt när man är hemifrån. Jättebra! Hittade den på ebay. Ebay har vi kommit på kan va riktigt bra ibland. :)
 

 
 
Och nu när vi har en väska inför BB-tiden, så blev jag så sugen att få packa ner en av sakerna som (enligt mig) bara måste följa med. Lakrits..! hehe... :) 

 
 

Förra veckan fick vi också se bebisen igen på ultraljud. Spännande. 
Och idag var vi på "studiebesök" på förlossningen och BB. Det var toppenbra att få bli visad runt och få passa på att fråga kring lite praktiska grejer vi undrat över. Jättetrevlig barnmorska som guide hade vi också. :) 
Och något riktigt roligt var att vi båda fick prova på lustgas. Hihi... Det var en upplevelse det. 
Vi båda blev lite snurriga och alla ljud lät annorlunda, och vi fick svårt att låta bli att skratta. Jag märkte även av att min ryggvärk försvann ett tag. Så lustgas har vi lite mer koll på nu ;) men sen är det så mycket man nog inte ens har koll på när man är där "på riktigt", blir spännande hur som.

 
Det här babynestet ligger nu och väntar på att få bli använt av vår lill* bebis... 3 månader kvar (om bebisen håller tiden). 
Känns snart men ändå långt borta. Skulle på flera sätt önska att det gick fortare, att bebisen var klar för leverans redan nu... Men samtidigt är det bra att vi har lite mer tid på oss att förbereda allt praktiskt.
 
 
Men kan ju säga som så att vi längtar mycket... :) 

Sen har jag nog gått och blivit gravidtrött :) hehe. För känns som jag skulle kunna sova nästan hur mycket som helst. Igår blev det närmare 12 timmars sömn, idag blev det bara kring 7 timmar och jag är jättetrött... 
Och så har jag börjat känna av det här med att "äta för två". Nog för att den ena människan inte behöver så extremt mycket mat, men det blir ändå lite extra på tallriken. Och det behövs. 
 
 
Jag och bebis(magen) promenerade hem från stan idag. Och otroligt fint det är fortfarande med höstfärgerna! Försökte fånga lite av det vackra med mobilkameran. :)