Vi la upp ett par bilder på facebook i veckan, efter att vi bestämt oss för att trots allt skriva även där om det lilla undret i magen. :) (Hade inte tänkt det först, men blev så svårt att hålla oss...;) )
Så en kväll här i veckan hjälptes vi åt med kamera och stativ, och använde självutlösaren och tog så en hel hög med bilder på oss. :) Roligt roligt! Valde sen ut en bild vi redigerade och beskar i photoshop och hux flux var det klart! :) 
Rolig, snabb och billig fotografering. :) 
 
 
 
 
 
/L&E
Nu har jag äntligen ordnat så att det finns en liten blogg att gå in på via www.liny.se istället för den webbutik jag hade tidigare. Jag la ner webbutiken för att det blir extra jobb att hålla den uppdaterad och relevant när jag bara har smyckestillverkningen som hobby, och för att det blir en viss kostnad i pengar som kan vara lite roligare att lägga på t.ex smyckesdelar. :) 
Så nu får man kika in här istället: 

www.liny.se
 
 
 

Hittade en intressant blogg. Ett citat därifrån:

"There is nothing anti-woman about being pro-life! Abortion does not empower women - it only creates a society where women are forced to choose between their future and their children. Sexual abuse can go unpunished and manipulation of women goes unchecked. 

Pro-life is pro-woman.

The power to create and nurture life eclipses the power to destroy it."

 
prowomanprolife:

There is nothing anti-woman about being pro-life! Abortion does not empower women - it only creates a society where women are forced to choose between their future and their children. Sexual abuse can go unpunished and manipulation of women goes unchecked. 
Pro-life is pro-woman.

The power to create and nurture life eclipses the power to destroy it.
Bilden är från bloggen med adress http://cultureshift.tumblr.com/


Vill länka till ett annat blogginlägg där, men varnar känsliga läsare. Står bra skrivet om ett par som förlorade sin son i v.19 i ett missfall. Bebisen överlevde bara några minuter. Men där är bilder som kan vara riktigt jobbiga att se på det döda lilla barnet. http://cultureshift.tumblr.com/post/54505134725/meet-walter-joshua-fretz-a-human-being