I helgen har vi varit bara hemma, för att inte smitta någon med misstänkt bebismagsjuka.... En ganska stilla adventshelg har det blivit. Och mini i magen har gjort sig extra uppmärksammad då jag haft mycket molvärk i helgen, troligen första förvärkarna. Molvärk i magen som strålar ut i benen och ryggen... (Hade mycket så med B också, många veckor innan förlossningen...) Benjamin kan nu sedan kanske 3 veckor stå utan stöd, åtminstone kortare stunder. Dock tycker han nog att det är ganska läskigt, för när han kommer på att han står utan stöd sätter han sig ner fort... Utvecklas massor på olika plan gör han hela tiden, häftigt att se.
Idag har vi haft en hemmadag. :) Vi har turats om att ge varann extra sovtid på förmiddagen, vilket var väldigt skönt och behövligt. Sen har vi gått på en härlig kvällspromenad och låtit Benjamin somna i vagnen. Däremellan har det varit så som en vanlig hemmadag med bebis kan vara. :) Dvs inte så väldigt produktiv, men inte heller så slapp. :) Vi har en liten kille som gillar att utforska, och gärna vill ha med mamma eller pappa på sina upptäcksfärder. Eller åtminstone ha oss till hands så fort det kan tänkas behövas. Det är väldigt mysigt, för det är mycket närhet, bus och lek. Samtidigt hinner man inte med att göra så mycket annat på dagarna, så disk, tvätt och städ får ofta stå och vänta till kvällen och hoppas på att någon är pigg nog att ta itu med det då. ;) Men visst är det värt att ha lite stökigare en tid för att hinna med att utforska världen tillsammans med Benjamin. <3 Städa hinner man senare i livet. ;) 

Magen växer och står i. Mycket sammandragningar på sistone, och är nu är man ganska osmidig... :) Bara 15 veckor kvar... Om ens det. Bebisen verkar må bra där inne i alla fall, och jag har jättetur som har en underbar man som låter mig sova extra på mornarna... <3 <3 <3 

Benjamin har fått fyra tänder hitills. :) Supergulligt tycker vi...! :D 
Han går en del själv utefter möbler, klättrar och kryper, och går väldigt gärna omkring när han får hålla i våra händer. :) 

Så, det var en liten uppdatering från oss! :) <3