Nu är vi i vecka 22, och det är ungefär 4 månader kvar av väntetiden. 
Den lille/lilla sparkar och lever liv inne i magen. :) Otroligt mysigt! <3 
Läste någonstans att man kan sjunga för bebisen och få en reaktion i form av rörelse tillbaka. Det ska även fungera om man masserar eller petar på magen. ;)
Så jag har sjungit för vår lille bebis och nog reagerar den på det! Mysigt... :) 
Det är spännande att fundera på vad det är för en liten person där inne i magen. Som redan börjar ha sov - och vakenrutiner, reagerar på mina rörelser eller om man lägger handen på magen och på ljud från utsidan. :)

Har vi kikat på barnvagnar i massor i veckan, både på internet och i butik i stan. Tittade så mycket på barnvagnar nån dag här så jag drömde om det sen. Men vi börjar närma oss ett beslut iaf. Det känns skönt! :) 

I början av graviditeten när mycket info, tips och råd sköljde över från alla håll, från böcker, gravidtidningar och släkt o vänner så kändes det nästan övermäktigt med allt man skulle fixa och köpa och göra efter konstens alla regler. Men nu så har jag kommit fram till en bra sak när det gäller inköp av bebissaker: Det finns inte så mycket "rätt och fel", utan det är så olika för alla familjer vad som passar i deras liv. Det känns så skönt att kunna landa i den insikten. Det finns ingen perfekt barnvagn, spjälsäng eller overall, det mesta är relativt och beroende på hur man vill ha det och hur man prioriterar saker. :)

 
 

2 kommentarer

Gunilla

14 Sep 2013 18:57

Så gulligt och fantastiskt med en ny person som blivit skapad därinne <3

Mycket att tänka på och komma fram till vad som passar er familj <3

Svar: Mm, det är häftigt! Ett litet mirakel :D Verkligen.
Linn Nyström

Sara

17 Sep 2013 21:08

Precis så är det - olika saker passar för olika familjer. Det kommer ni få uppleva sedan också när bebisen är här; råd hit och råd dit. Särskilt i situationer som ni INTE bett om det eller behöver det. Då är det bra att ha en OFF-funktion på öronen. Hehe ;)

Svar: Mm, off-funktionen får vi öva på ;)
Linn Nyström

Kommentera

Publiceras ej