Idag har vi haft en hemmadag. :) Vi har turats om att ge varann extra sovtid på förmiddagen, vilket var väldigt skönt och behövligt. Sen har vi gått på en härlig kvällspromenad och låtit Benjamin somna i vagnen. Däremellan har det varit så som en vanlig hemmadag med bebis kan vara. :) Dvs inte så väldigt produktiv, men inte heller så slapp. :) Vi har en liten kille som gillar att utforska, och gärna vill ha med mamma eller pappa på sina upptäcksfärder. Eller åtminstone ha oss till hands så fort det kan tänkas behövas. Det är väldigt mysigt, för det är mycket närhet, bus och lek. Samtidigt hinner man inte med att göra så mycket annat på dagarna, så disk, tvätt och städ får ofta stå och vänta till kvällen och hoppas på att någon är pigg nog att ta itu med det då. ;) Men visst är det värt att ha lite stökigare en tid för att hinna med att utforska världen tillsammans med Benjamin. <3 Städa hinner man senare i livet. ;) 

Magen växer och står i. Mycket sammandragningar på sistone, och är nu är man ganska osmidig... :) Bara 15 veckor kvar... Om ens det. Bebisen verkar må bra där inne i alla fall, och jag har jättetur som har en underbar man som låter mig sova extra på mornarna... <3 <3 <3 

Benjamin har fått fyra tänder hitills. :) Supergulligt tycker vi...! :D 
Han går en del själv utefter möbler, klättrar och kryper, och går väldigt gärna omkring när han får hålla i våra händer. :) 

Så, det var en liten uppdatering från oss! :) <3

1 kommentarer

Sara

21 Nov 2014 21:10

Kul med uppdateringar på bloggen igen :) Roligt att följa för oss som bor lite längre bort.

Kommentera

Publiceras ej